top of page

GelukshormonenIk ervaar als geen ander in mijn praktijk wat het precies betekent!

Massage is aanraken en het aanraken, het lichamelijk contact, is een biologische basisbehoefte.De aanraking heeft dan ook invloed op hoe we ons voelen. Als we deze aanraking als aangenaam ervaren, heeft dit te maken door de aanmaak van het ‘gelukshormoon’ oxytosine. Je wordt er gewoon blij van!

Je lichaam kan zich dus op deze manier herstellen. Je kan werken aan je gezondheid door gewoon te genieten.Hoe fantastisch is dit?!

Een massage geeft ons lichaamsbewustzijn en zelfvertrouwen.

De oxytocine is een sociaal hormoon; het vergroot het gevoel van zorg voor elkaar en jezelf. Heb je last van een éénzaam dipje, dan zal een relaxerende massage zeker wonderen verrichten.

Stress gerelateerde klachten zoals hoofdpijn, rusteloos- en slapeloosheid zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Geluk en gezondheid gaan steeds hand in hand. Een massage is een onderdeel van een gezonde levensstijl. Waarom wachten om onszelf te trakteren op een massage als we alleen pijn hebben? Dan heb je te lang gewacht.

Durven jezelf een moment van ontspanning te gunnen is misschien voor sommigen onder ons een hele onderneming en een grote stap maar je zal versteld staan van de nieuwe energie die terug vrijkomt.

Je doet er jezelf een immens plezier mee maar vergeet zeker niet je omgeving, zij zullen je ook als herboren ervaren.

Je ziet er gewoon NOG stralender uit als je lekker in vel zit!


Kommentare


bottom of page