top of page

Dromen mag, dromen moét ...!Momenteel kunnen we helaas niet genieten van een deugddoende massage of (LPG-)behandeling. Maar dat neemt niet weg dat we niet volop mogen dromen over de toekomst. In deze moeilijke periode is het net héél belangrijk om toekomstperspectieven te hebben.

Dromen over mooie momenten doen ons goed! Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de vele geliefde mensen rond je heen! Laat hen weten dat je aan ze denkt!


Verras daarom je geliefde(n) met een origineel eindejaarsgeschenk of trakteer jezelf op een toekomstig "verwenmomentje" bij Bain de Bonheur.Een kadobon is de ideale geluksbrenger ...! Lekker spannend om te krijgen! Lekker ontspannend om naar uit te kijken ...!

We kijken samen met jullie uit naar de momenten die ons DUBBEL EN DIK zullen laten genieten van alle welverdiende 'me-time'! Hou de moed er in, geniet van zovele mooie dingen die nu misschien onverwachts je levenspad doorkruisen. Draag (verder) goed zorg van jezelf én je omgeving!

Graag tot gauw,

Jana


(*) bestel je vòor 31dec een Kadobon bij Bain de Bonheur, dan wordt deze kosteloos aan huis geleverd! (in straal van max 15km - min bedrag € 50,-)

Comments


bottom of page