top of page

5 tips die je als herboren doen voelenIk voel me als herboren wanneer het lente is!

Het seizoen waar alles luchtig en fris aanvoelt, daar kunnen we alleen maar volmondig ‘ ja’ tegen zeggen. Met onderstaande tips, maak je alvast een frisse start!

  • Lentehuidje

We verzorgen onze huid best met een zachte gommage. Na een delicate scrub ziet je huid er meteen wat frisser uit.

  • Dorst lessen

Onze huid heeft het tijdens de winterperiode zwaar te verduren gehad. De koude, wind en centrale verwarming hebben een uitdrogend effect. Verwen je huid daarom, na een scrub, met een vochtinbrengend masker, je zal merken dat de droogtelijntjes zachtjes verdwijnen en dat de huid elastischer aanvoelt.

  • Verfrissende spray/ tonic

Vooral in de omgeving met centrale verwarming en airco is een spray de uitkomst. Het doet je huid goed om zo dit om je huid even op te frissen.

  • Happy Body

Graag nog enkele centimetertjes kwijt voor de zomer en de laatste vetrolletjes van de winter wegwerken? Kom vrijblijvend voor een gratis proefsessie endermologie/LPG. De pijnloze ultieme vetkiller! Meer info vind je alvast op de website.

  • Lente make up

Probeer de donkere kleuren te vervangen door lieflijke zachte kleuren. Geef je wangen een vertederende lenteblos. Je ogen maak je op met zachte pastels. Je zwarte mascara ruimt plaats voor de bruine.

Ga voor alles wat gloss en glans is. Hou het romantisch en licht voor een ultiem lentegevoel.

De lente is het seizoen bij uitstek voor veranderingen. Een nieuwe haarstijl, een nieuwe garderobe,.. Hou het luchtig en fris, maar bovenal ... blijf jezelf!


コメント


bottom of page